Designweb - de grootste design zoekmachine

Tom Dixon breidt de Melt collectie uit met 3 nieuwe lampen

nieuws
05-06 2023, 08:15
designweb redactie

Tom Dixon heeft tijdens de Milan Designweek ‘Salone del Mobile’ onlangs de nieuwe ‘Choice’ campagne gepresenteerd. “Ons idee achter onze nieuwe CHOICE campagne is om de markt een glimp van licht te geven en de wereld te inspireren om weer te spelen en creatief te zijn. Ons team heeft hard gewerkt om een robuuste supply chain te creëren die een ongekend aantal mogelijkheden en combinaties kan bieden die we in recordtempo op de markt kunnen brengen.” Zegt Hans Hoegstedt, CEO van Tom Dixon. Hierdoor breidt de collectie Melt lampen ook uit met een nieuwe tafellamp en twee nieuwe vloerlampen. Eerder kwamen ook al de nieuwe Melt Portable tafellamp uit.

Tom Dixon Melt Cone Fat en Slim LED tafellamp en vloerlamp
Twee nieuwe Melt lampen en de onlangs nieuw uitgebrachte Melt Portable

Melt Cone Fat Table Led tafellamp

De Melt Cone Fat LED tafellamp heeft hetzelfde betoverende warmgeblazen glaseffect als de andere Melt lampen. Melt doet denken aan gesmolten glas, het interieur van een smeltende gletsjer of beelden van de diepe ruimte. De basis van de lamp is een strakke kegel vorm die de lamp draagt. Deze Melt tafellamp is een stuk groter dan de Portable Melt. Dat is ook goed te zien op de afbeelding hierboven. Melt Cone Fat LED is verkrijgbaar in vier kleuren. De hoogte van de Melt is 46,5 cm en de breedte/diameter is 25 cm. De Melt Cone Fat Led is beschikbaar vanaf €1002,-. De led lichtbron is inbegrepen.

Gouden variant van de Melt Cone Fat tafellamp
De Tom Dixon Melt Cone Fat tafellamp

Melt Cone Fat Floor Led vloerlamp

De Melt Cone Fat Floor LED is een vloerlamp. Deze heeft net als de tafellamp een strakke kegel vorm waar de lamp op rust. Deze vloerlamp is een echt stuk statement in je huis. De Melt Cone Fat Floor LED is ook verkrijgbaar in vier kleuren. De hoogte van deze vloerlamp is 174,5 cm en de breedte/diameter is 50cm. De Melt Cone Fat Floor Led is beschikbaar vanaf €2718,- inclusief Led.

 

De nieuwe vloerlamp van Tom Dixon Cone Flat Floor in de kleur zilver
De Melt Cone Fat Floor in de kleur zilver

Melt Cone Slim Floor Led vloerlamp

De laatste nieuwe versie is de Melt Cone Slim Floor led vloerlamp. De basis van deze Tom Dixon lamp is een stuk minimalistischer. Hier rust de bol elegant op een slanke conische voet, vandaar ook dat deze naam niet ‘fat’ maar ‘slim’ is. Maar dat is vanzelfsprekend. De Melt Cone Slim Floor LED is eveneens verkrijgbaar in vier kleuren. De hoogte van deze vloerlamp is 180 cm en de breedte/diameter is 50cm. De Melt Cone Slim Floor Led is beschikbaar vanaf €1440,- inclusief Led lichtbron.

Dit is het slanke ontwerp van de nieuwe lamp
Melt Cone Slim floor Led
Melt Cone Fat table Led in de kleur zilver
Melt Cone Fat table Led

Op zoek naar een Tom Dixon Melt lamp?

Ga dan naar de Tom Dixon Melt koopgids met de hele Melt familie

Bekijk alle Tom Dixon Melt lampen en prijzen

Kleuren van de nieuwe Tom Dixon lampen

De nieuwe Melt Cone lampen zijn beschikbaar in de gebruikelijke vier kleuren. Goud, Zilver, Koper en Smoke. De basis is zwart. Het snoer van de lampen is zwart gevlochten snoer. Op deze manier kan je de nieuwe lampen kopen in de kleur die jij thuis al hebt hangen of een mooie kleur combinatie maken.

Tom Dixon vinden in designfinder

Helaas is designfinder nog niet klaar, we hebben iets vertraging opgelopen. In designfinder kan je straks alle lampen van Tom Dixon vinden, op je wishlist opslaan en natuurlijk kijken waar je hem voor de beste prijs kan kopen.

De lampen zijn beschikbaar over 4 tot 8 weken. Wil je een andere Tom Dixon Melt lamp shoppen? Kijk dan op lampen24.nl.

Koop Tom Dixon Melt lampen

Terug naar het overzicht
Deel dit bericht:
Producten in dit bericht:
nog niet beschikbaar
Designweb

Deze optie komt binnenkort!