Designweb - de grootste design zoekmachine

Nieuw! De Mousqueton portable HAY lamp

nieuws
14-11 2022, 10:40
designweb redactie

HAY is verheugd om Mousqueton Portable HAY Lamp te introduceren, een slim en veelzijdig nieuw licht van de Franse ontwerpster Inga Sempé. Zoals altijd bij de ontwerpen van Sempé, verenigt de draagbare HAY lamp een eenvoudige, aantrekkelijke esthetiek met de nadruk op functie, waardoor gebruikers hem op verschillende manieren kunnen ophangen, ongeacht hun omgeving.

HAY lamp op een tafel, portable HAY lamp voor buiten
Mousqueton Portable HAY Lamp in drie kleuren

'Mijn hoofdidee was om het licht te creëren dat je in de zomer buiten in de tuin meeneemt', zegt Sempé. 'Het moet een object van onschatbare waarde zijn dat je buiten kunt vergeten, want het is zo solide als de wind en de regen. En door de karabijnhaak kun je hem aan een tak van een boom of aan een koord hangen. Het is een HAY lamp voor alle mooie en gemakkelijke momenten - zelfs als je niet voorbereid was.'

Shop de lamp

Betekenis van de ‘Mousqueton’ HAY lamp

Het woord Mousqueton betekent 'karabijnhaak' in het Frans, en het is precies de flexibiliteit die mogelijk wordt gemaakt door de karabijnhaak aan de bovenkant van de lampenkap die het licht onderscheidt, dat is ontworpen om zo min mogelijk plastic te bevatten. In plaats daarvan, geïnspireerd door het rustieke nut van kampeerbenodigdheden, is de Mousqueton Portable HAY Lamp gemaakt van puur gegalvaniseerd metaal met kleur naar keuze en ideaal voor gebruik zowel binnen als buiten.

HAY portable design lamp buiten op een groene tafel

Technologie van de Mousqueton portable HAY lamp

De technologische onderdelen van de Mousqueton HAY lamp zijn naadloos geïntegreerd in het ontwerp en hij is uitgerust met een hoogwaardige batterij die lang meegaat, zodat hij keer op keer kan worden gebruikt zonder dat hij op een stopcontact hoeft te worden aangesloten.

Welke portable HAY lampen zijn er nog meer?

Naast de nieuwe Mousqueton HAY lamp heeft HAY op dit moment nog 3 andere portable lampen in het assortiment. De Pao portable HAY lamp, de Apollo portable HAY lamp en de PC portable HAY lamp. Stuk voor stuk zijn dit gemakkelijke lampen om neer te zetten waar je maar wilt. Juist op plekken waar geen voeding voor de lamp beschikbaar is, zijn deze HAY lampen ideaal om neer te zetten.

De Apollo design HAY lamp in een witte kleur
Apollo Portable HAY lamp
design HAY lamp Poa Portable in verschillende kleuren
Poa Portable HAY lamp

Pao Portable HAY lamp

De Pao portable HAY lamp is een spannende samenwerking met de Japanse ontwerper Naoto Fukasawa. Vernoemd naar de zachte, gloeiende vorm van traditionele Mongoolse Pao-tenten. Pao komt voort uit Fukasawa's representatie van schoonheid door een expressieve eenvoud. De Fukasawa-esthetiek trekt de stijlschoonheid van de natuur om tot een alledaags gebruiksvoorwerp. Door de esthetiek ingetogen en eenvoudig te houden, brengt hij het ontwerp in harmonie met zijn omgeving. Door het compacte, op batterijen werkende ontwerp kan de HAY lamp naar verschillende kamers in huis worden verplaatst of naar de tuin worden gebracht. Deze HAY lamp is verkrijgbaar in het rood, zacht zwart, cream en cool grey. Vergelijk de prijzen van deze lamp.

Shop de lamp op Nordic Nest 

Apollo Portable HAY lamp

De Apollo Portable HAY Lamp is ontworpen door STUDIO 0405 en is een draagbare lamp voor binnen- en buitengebruik. Deze lamp creëert ruimte en intimiteit, waar hij ook wordt geplaatst. Handgemaakt uit één stuk opaalglas en de afgeronde rondingen en het uniforme silhouet zijn een eigentijdse interpretatie van de klassieke lamp vorm. Apollo's draagbaarheid en bewuste eenvoud van ontwerp maken hem geschikt voor gebruik in veel kamers in een huiselijke omgeving, maar ook voor cafés, patio's en andere buitenruimtes. Deze HAY lamp is verkrijgbaar in de kleur wit opaal. Vergelijk de prijzen van deze lamp. 

Koop de lamp direct op Nordic Nest

 

Design HAY lamp voor buiten. De PC Portable
PC Portable HAY lamp

PC Portable HAY lamp

De PC Portable HAY Lamp van Pierre Charpin is een verfijnde en draagbare vrijstaande HAY lamp voor binnen- en buitengebruik. Gemaakt van robuust plastic en voorzien van een matte kras- en waterbestendige afwerking, geeft het ontwerp de vrijheid en flexibiliteit om het overal mee naartoe te nemen. De draagbare PC lampen zijn er in verschillende eenkleurige varianten of in een selectie van speelse kleurencombinaties, waardoor ze in elk interieur passen. Deze HAY lamp is verkrijgbaar in 8 kleuren. Hiervan zijn twee kleuren nieuw: de cool grey en zacht geel. Vergelijk de prijzen van deze lamp. 

Koop hem alvast op Nordic Nest

Vergelijk prijzen van de HAY lampen

Bron en beeld: HAY

 

Terug naar het overzicht
Deel dit bericht:
Producten in dit bericht:
nog niet beschikbaar
Designweb

Deze optie komt binnenkort!