Designweb - de grootste design zoekmachine

Lees hier het laatste nieuws over Melt

De Tom Dixon Melt familie is een serie van verlichtingsarmaturen die de aandacht hebben getrokken van interieurontwerpers en designliefhebbers over de hele wereld. De Melt lampen zijn ontworpen door de Britse ontwerper Tom Dixon en worden gekenmerkt door hun organische, vloeiende vormen en hun reflecterende afwerking. De lampen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, waaronder hanglampen, tafellampen en wandlampen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende interieurruimtes. De Melt lampen zijn vervaardigd uit polycarbonaat en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder koper, goud en chroom. Deze lampen zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een designelement dat zowel elegant als modern is.

De Melt familie is populair

Sinds de introductie van de Tom Dixon Melt familie in 2013, zijn deze lampen uitgegroeid tot een van de meest populaire verlichtingscollecties van het afgelopen decennium. De combinatie van de organische vormen en de reflecterende afwerking van de Melt lampen creëert een fascinerend visueel effect, waarbij de lamp lijkt te smelten en te transformeren wanneer het licht wordt ingeschakeld. Deze eigenschappen maken de Melt lampen niet alleen functioneel als lichtbron, maar ook als decoratief element in elk interieur. Bovendien is het vakmanschap en de kwaliteit van Tom Dixon's ontwerpen ongeëvenaard en hebben ze talloze designprijzen gewonnen. Het is dan ook geen verrassing dat de Melt familie nog steeds erg populair is bij zowel interieurontwerpers als designliefhebbers.

Tom Dixon Melt portable led

Tom Dixon heeft onlangs de nieuwste toevoeging aan de Melt familie onthuld: de Melt Portable LED. Deze draagbare tafellamp is ontworpen om zowel binnenshuis als buitenshuis te worden gebruikt en is voorzien van een oplaadbare batterij die tot 10 uur lang meegaat. De Melt Portable LED behoudt de kenmerkende organische vormen van de Melt lampen, maar heeft een transparante afwerking die zorgt voor een zachte en warme gloed. Deze nieuwe toevoeging aan de Melt familie biedt nog meer mogelijkheden om te genieten van het prachtige ontwerp en de warme gloed van de Melt lampen, zowel binnen als buiten het huis.

Tom Dixon Melt kopen

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.