Designweb - de grootste design zoekmachine

Lees het laatste nieuws over FRONT

Front, een internationaal gerenommeerd designers collectief, heeft de wereld van design veroverd met hun unieke en grensverleggende benadering. Het collectief, opgericht door Anna Lindgren en Sofia Lagerkvist, is bekend om zijn onconventionele ontwerpen en innovatieve concepten. Met een sterke focus op het verkennen van nieuwe materialen, technieken en ideeën, heeft Front de traditionele definitie van design uitgedaagd en heruitgevonden.

Een creatief collectief dat grenzen verlegt in design

Het team van Front staat bekend om hun speelse en experimentele aanpak, waarbij ze vaak alledaagse objecten transformeren in kunstwerken die zowel functioneel als esthetisch verbluffend zijn. Ze hebben samengewerkt met gerenommeerde merken en instellingen over de hele wereld, waaronder Moroso, Moooi en het Museum of Modern Art (MoMA).

De Horse designlamp

Een van de meest opvallende projecten van Front was de "Horse Lamp", waarbij ze een levensgroot paard creëerden dat dienst deed als lamp. Dit iconische ontwerp werd een wereldwijd succes en symboliseert de unieke visie van het collectief: het samensmelten van kunst en design tot een enkel object dat verwondering en bewondering oproept.

Front blijft de designwereld verbazen met hun voortdurende innovatie en experimenten. Ze zijn niet bang om de grenzen van het conventionele te doorbreken en nieuwe wegen in te slaan. Of het nu gaat om meubels, verlichting of accessoires, Front weet altijd een element van verrassing en verwondering toe te voegen aan hun ontwerpen.

Front blijft de designwereld verbazen

Het designers collectief FRONT heeft de designwereld wakker geschud met hun gedurfde en originele benadering. Ze hebben bewezen dat design meer is dan alleen functionaliteit; het kan een bron van inspiratie en creativiteit zijn. Met hun innovatieve projecten en experimentele ontwerpen blijft Front de grenzen verleggen en blijft het een belangrijke speler in de wereld van hedendaags design.

Designweb

Deze optie komt binnenkort!

  • Voeg designitems toe aan je wishlist om later te kopen.
  • Krijg meldingen bij prijsdalingen van items op je wishlist.