Designweb - de grootste design zoekmachine

Chester bank van Puik, een moderne twist op de klassieke Chesterfield bank

nieuws
05-05 2023, 14:19
designweb redactie

Voortaan doe je bankhangen in stijl op een Chester. Met trots heeft Puik Design deze eigentijdse zitmeubelen van Lex Pott gelanceerd. De Chester serie bestaat uit een fauteuil, sofa en poef. Het ontwerp is gebaseerd op de nostalgische Chesterfield bank, voorzien van een hedendaagse twist.

Maak kennis met Chester

De dutch designer Lex Pott, heeft de klassieke Engelse Chesterfield bank heruitgevonden door alle ornamenten en details te verwijderen en het een nieuwe naam te geven: Chester. Dit heeft geleid tot een eigentijdse en sculpturale bank met een minimalistische, maar rijke vorm die een krachtig statement maakt, terwijl het zitcomfort behouden blijft. De Chester is een modern alternatief voor het iconische archetype van de Chesterfield bank.

Detail foto van de Chester bank
Chester Sofa 
Puik armchair in de kleur roze van Lex Pott
Chester armchair
Modulaire elementen Chester bank in verschillende kleuren van lex Pott
Modulaire elementen van de Chester bank

De Chester Collectie

De Chester serie bestaat naast een sofa uit een fauteuil, een poef, een poef element, middenstuk element, een centraal element (middenstuk), kleine hoek element, een grote hocker element, midden rugleuning element, een groot hoekelement en een groot middenstuk element. De collectie is modulair opgebouwd en verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies voor lichtgroen, zilver of oudroze als je het huis rustig wilt houden. Maar durf je jouw kamer te laten knallen? Ga dan voor bordeaux, donkerblauw of knalgeel of mix en match de kleuren onderling voor verrassend effect. Voor welke kleur je ook kiest, één ding is zeker: de designmeubelen zorgen voor een ‘monumentale’ blikvanger in de ruimte.

De Chester kopen?

De Chester meubels zijn er in 11 stijlvolle kleurcombinaties en onderling perfect te mixen en matchen. De sofa is verkrijgbaar als 2-zits (€ 2.800), 2,5-zits (€ 3.000) en 3-zits bank (€ 3.200). De fauteuil heeft een verkoopprijs van € 1.900 en de bijpassende poef € 950. Met de Chester zitmeubelen van Puik geef je jouw interieur een verbluffende en comfortabele boost! De prijzen van de modulaire elementen vind je hieronder:

  • Chesther hocker element €835
  • Chester central back element €1160
  • Chester central side element €1160
  • Chester corner small element €1400
  • Chester hocker large element €1120
  • Chester middle backrest €1435
  • Chester corner large €1855

Bekijk hieronder een impressie en shop de bank op puikdesign.com of op Fonq.nl. Later kan je in designfinder prijzen vergelijken.

Koop Chester op fonq.nl

Modulaire bank van Puik in verschillende blauw tinten
Chester design van Dutch designer Lex Pott
Detail van de Chester bank van de zijkant
designbank die je zelf kan samenstellen in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld blauw.

Over Puik Design

Een van de meest snelgroeiende Nederlandse design labels die bekendstaat om haar smaakvolle items is Puik. Het Amsterdamse Puik selecteert, coproduceert en levert Dutch design, waarbij de collectie is teruggebracht tot alleen essentials. Hierdoor is een originele lijn meubels en accessoires ontstaan van alleen de meest toonaangevende Nederlandse ontwerpers. Elk item op de website van Puik is origineel, verantwoord geproduceerd en gemaakt van hoogwaardig materiaal. Lees hier meer over Lex Pott in de blog over Dutch Design.

Beeld en bron: Puik Design

Terug naar het overzicht
Deel dit bericht:
Producten in dit bericht:
nog niet beschikbaar
Designweb

Deze optie komt binnenkort!