Dit is de publieke bèta van designweb!

Zet jezelf op de wachtlijst om als eerste te kunnen aanmelden. Klik hier!

HKLiving mokken uit de 70s Ceramics collectie voor een beetje kleur in huis

blog
11-05 2023, 10:05
Jasper van @witte_huis
Jasper van @witte_huis

Vers gebrande koffiebonen, een Jura koffiemachine en een HKLiving mok uit de 70s Ceramics collectie. Dat is een topcombinatie. Verwarm de mok eerst voor met heet water en giet er dan verse koffie in. De dikke rand van de mok drinkt prettig en de koffie blijft lekker warm. Maar daar gaat deze blog niet over. We gaan het hebben over kleur. Wil je snel wat kleur toevoegen in je huis? Koop dan een set HKLiving mokken.

HKLiving mokken in de keuken op een plank voor een kopje koffie
HKLiving mokken voegen kleur toe in de keuken van @witte_huis

HKLiving mokken op een plank in de keuken

HKLiving mokken zijn mooi om te zien. Ze geven een vintagegevoel door het unieke uiterlijk. Een versgebakken koffiemok met de look & feel van de jaren 70. Kleurrijk en vol goede vibes. Weet je nog toen je vroeger op school klei in de oven bakte en beschilderde? Zoiets. Zet deze kleurrijke eyecatchers op een plank in de keuken. In het zicht om zo kleur toe te voegen in huis. Er is altijd wel een accentkleur die bij je inrichting past. Combineer de mokken met een paar neutrale kleuren om het geheel af te maken. Je mokken verstoppen in een kast hoeft dus niet meer met de HKLiving collectie.

Plank in de keuken waar verschillende 70s cermamic collectie mokken staan
Verzameling HKLiving mokken, expresso kopje en cappuccino mokken

Kleur en interieur vibes op tafel

Neem de HKLiving mok Sunshine, een oranje mok uit de collectie van 2023. Past goed in een retro interieur met veel vintage items. Maak koffie en zet de kopjes op je designtafel of bijzettafel en geniet van de kleur en natuurlijk van de koffie. Serveer nog een lekkere taart of koek op een HKLiving schotel, ook uit de 70s Ceramic collectie, en de look is compleet.

Elke HKLiving mok is uniek

Je kunt ook gelijk een set mokken kopen; een doos bevat 4 of 6 mokken. Als je bijvoorbeeld de HKLiving Solar mok koopt, dan kan het zijn dat wanneer je eren maand later nog een mok koopt, deze er anders uitziet. Elk item is namelijk uniek. Er kunnen dus kleurverschillen zijn tussen de verschillende collecties en mokken. We raden dus aan om meteen voldoende mokken te kopen. Als je van een beetje verandering houdt, is dat niet nodig. Dan word je juist blij van een beetje verschil.

Bekijk de uitgebreide 70s Ceramics koopgids

Lees alles over de hele collectie van de HKliving 70s ceramics serie (2023)

Ga naar de HKliving 70s ceramics koopgids
zes soorten 70s Ceramics mokjes van HKLiving
kleurijke set met HKLiving koffie mokken op de plank
Oranje mok Sunshine boven op
6pack ceramics koffie set
Set van 6 HKLiving koffie mokken 
Sfeer met HKLiving producten en een groene kast

Ook HKLiving mokken op de plank thuis?

Koop de mokken via onderstaande button bij Deens.nl. Zodra designfinder online is, kan je daar prijzen vergelijken van de mokken. 

Koop HKLiving mokken

Terug naar het overzicht
Deel dit bericht:
Producten in dit bericht:
nog niet beschikbaar
Designweb

Deze optie komt binnenkort!